COMUNICAT

În baza Proiectului ,,O șansă pentru fiecare, o șansă pentru toți” POCU /70/6/18/107034 pe care Primăria Colonești îl derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Crucea Roșie- filiala Bacău, datorită imposibilității de a se derula activitățile conform programului stabilit în proiect, în urma pandemiei de coronavirus, pentru a se veni în sprijinul beneficiarilor, adică preșcolarii, elevii și cadrele didactice de la Scoala Gimnazială ,,Smaranda Apostoleanu” Colonești, echipa de proiect, cu aprobarea forurilor superioare, vor realiza următoarele:
1-Din fondurile destinate pachetului alimentar rămas necheltuit, de care beneficia fiecare copil, se acordă pachete de alimente (ulei, făină, conserve etc.) fiecărui copil lunar, produse ce pot fi ridicate deja de către părinți de la sediul Primăriei.
2-Datorită problemelor ivite în derularea activităților școlare în această perioadă în baza proiectului, pentru începutul anului școlar 2020-2021(luna septembrie), se vor acorda tablete cu abonamentul aferent, fiecăruia din cei peste 350 de elevi și preșcolari. Se așteaptă avizul de la U.E. .
3-În baza Competiției de proiecte de practică în cadrul activității A4 – Atragerea și motivarea cadrelor didactice, Subactivitatea SA 4.1.-Inovare socială, pentru a se veni în sprijinul cadrelor didactice se vor acorda fonduri în vederea achiziționării de către cei 22 de profesori, învățători și educatori , de calculatoare, laptopuri sau imprimante, în funcție de necesitățile de la cursuri.

MULȚUMIM SOCIETĂȚII NAȚIONALE de CRUCEA ROȘIE- FILIALA BACĂU PENTRU ACEST URIAȘ SPRIJIN ACORDAT COMUNITĂȚII NOASTRE !

CU RESPECT,
PRIMĂRIA COLONEȘTI

P.S.
În ceea ce privește tichetele educaționale lunare, în valoare de 50 lei, se fac demersuri pentru a fi oferite în continuare până la finalul anului școlar.